restauracja Replay

23 września 2019

W tym mieszkaniu znajdującym się w Katowicach Ligocie w projekcie uwzględniono zarówno zmianę stylistyki mieszkania, jak i poprawę jego funkcjonalności. Zmienione zostały funkcje pomieszczeń. Poprzez połączenie sypialni i salonu uzyskano dużą przestrzeń z kuchnią, jadalnią i częścią wypoczynkową. W starej kuchni obecnie jest pokój córki, a w pokoju córki sypialnia rodziców z balkonem. Pralka i piec gazowy zostały przeniesione i ukryte w wnęce w przedpokoju. Wszystkie podłogi w pokojach wymieniono na dębowy, raz bielony, olejowany parkiet. Na ścianach dominuje biel i szarości. Charakteru nadają antyki - kredens w kuchni, stół w jadalni, czy szafeczka nocna. Ciekawym rozwiązaniem jest robiony na zamówienie metalowy system drzwi przesuwnych w łazience, czy metalowe, odnowione okienko.

Torba „leaf”

2 listopada 2018

Nasz czas  pochłaniał ostatnio głównie projekt wnętrz restauracji Replay w Mikołowie. Budynek przeszedł gruntowny remont, włączając w to wystrój, instalacje jak i elewacje. Wnętrze jest nowoczesne i komfortowe, a zarazem przytulne. Główne kolory, czyli biel, szarość i czerń, są przełamane barwami żółtą i zieloną. Dużą uwagę położyliśmy na dobre i ciekawe oświetlenie wnętrza - lampy kule w sali głównej i bankietowej zainstalowane na różnych poziomach i wysokościach oraz listwy LED w toaletach przechodzące ze ściany na sufit lub/i podłogę.

Męskie mieszkanie

28 września 2018

Torba utrzymana w stonowanej kolorystyce, szaro - seledynowej. W komplecie z kosmetyczką.